Lajme

Tronditëse! Gjenden pilula shtatëzanie në oborrin e shkollës 9-vjeçare

Pilulat e emergjencës për shtatëzani të padëshiruar kanë nisur të qarkullojnë edhe në shkollat fillore. Një video që e provon këtë është shpërndarë në TikTok nga një e re.

Në video është filmuar shkolla 9-vjeçare në Vlorë “Marigo Posio”. Dyshohet se janë vajzat e mitura ato që i përdorin këto pilula të rrezikshme pa qenë të informuara për efektet e tyre anësore.

Brezat e rinj kanë nisur kryerjen e marrëdhënieve seksuale që në moshë të hershme, teksa degjenerata që po sjellin rrjetet sociale dhe rol modelet e prezantuara në këto aplikacione kanë ngritur shqetësim të madh tek prindërit. Video JOQ: