Lajme

Gjyqtarja hedh vjehrrën nga kati i pestë i pallatit ne Tirane

Avokati Arben Llangozi ka ber publik nje lajm ku ka shkruar se nje gjyqtare e Gjykatës së Juridiksionit të Përgjithshëm në Tiranë ka hedhur vjehrrën nga ballkoni i pallatit në katin e 5-të.

Ai ka shkruar se:Në ekzekutim kjo gjyqtare ka përdorur batanijen me të cilën vjehrra ishte mbuluar. për të mos lënë shenja gishtash.
Atë ditë mungonte shërbëtorja dhe ishte vetëm në shtëpi
Gjyqtarja bashk me vjehrrën e cila përfundoi jasht nga ballkoni në trotuar.

Përse policia nuk e ka arrestuar? A ka filluar hetim ? Dhe nëse nuk ka hetim përse nuk ka filluar? A do të filloj hetim për këtë gjyqtare ? A do të arrestohet për vrasje me dashje kjo gjyqtare?